OBAVEŠTENJE......OBAVESTUVANJE

OBAVEŠTENJE......OBAVESTUVANJE

Postod MilanNish » 11 Jan 2011, 22:03

Poštovani članovi,
konkurs zvanično počinje sa radom od 1.2.2011. tako da će u ovom periodu od današnjeg dana pa do kraja meseca biti u probnoj fazi. Svi članovi koji žele mogu postavljati slike, paraleno će biti postavljena i anketa za glasanje stim što će ovih 15ak dana biti probni i bez nagrade.

Administracija foruma


Počituvani členovi,
Zvanično so rabota konkursot ke startuva od 01.02.2011 god. a vo period od denešniot den pa do krajot na mesec Januari ke raboti vo probna rabota.
Site členovi koj sakaat odnosno možat da postavuvaat sliki a vo isto vreme ke bide postavena anketa za glasaanje so toa što ovie 15-ina dena ke bidat probni i bez dodeluvanje na nagrada.

Od Administracijata na forumot
Korisnikov avatar
MilanNish
 
Postovi: 246
Godina: 44
Pridružio se: 04 Okt 2009, 02:53
Lokacija: Niš

Re: OBAVEŠTENJE......OBAVESTUVANJE

Postod admin » 16 Feb 2011, 14:29

Poradi slaba zainteresiranost za postavuvanje na fotografii vo nagradnata igra FOTO ŠOP odlučivme da napravime edna promena vo pravilata.
Izmenata e napravena vo praviloto br. 2 kade e navedeno deka sekoj člen ima pravo sekoj mesec da učestvuva so edna fotografija.Radi slabog interesa da se postavljaju fotografije u nagradnoj igri FOTO KONKURS odlučili smo da izvršimo promenu u pravilo br.2 gde se navodi da je dopušteno svakog meseca član može učestvovati sa po jednom fotografijom u nagradnoj igri.

ADMINISTRACIJA :gathering:
Korisnikov avatar
admin
Site Admin
 
Postovi: 727
Pridružio se: 29 Sep 2009, 03:56


Povratak na FOTO - KONKURS

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

cron