U VEZI NOVOG FORUMA

U VEZI NOVOG FORUMA

Postod admin » 05 Okt 2009, 13:15

POŠTOVANI ČLANOVI,
S NAMEROM DA POBOLJŠAMO KVALITET FORUMA PREŠLI SMO OD TIPA BESPLATNOG FORUMA U SOPSTVENU WEB STRANICU KOJU SMO ZAKUPILI NA NEODREĐENO VREME SA NAJBOLJE TEHNIČKE PERFORMANSE.
NOVONASTALE TEHNIČKE, DIZAJNERSKE I DRUGE PROBLEME REŠAVAČEMO IH U HODU UZ VAŠU SARADNJU.
NA SAMOM POČETKU NUDIMO SARADNJU SA SVAKOG AKTIVNO ČLANA OVOG FORUMA DA DAJE PREDLOGE I SUGESTIJE KAKO BISMO POBOLJŠALI I PODIGLI NA VIŠI NIVO KAKO FORUM TAKO I WEB STRANICU.
MOLIMO ZA MALO STRPLJENJA DOK FORMIRAMO WEB STRANICU JER PORED FORUMA BIČE I PUNO NOVINA GDE ČETE MOČI UZETI VAŠE DIREKNO UČEŠČE U POSTAVLJANJU VAŠIH KLIPOVA, AUTORSKA DELA, REKLAMA I JOŠ PUNO DRUGIH IDEJA KOJA ČE SE RAZVIJATI SA SAMIM RAZVOJEM WEB STRANICE.
FORUM JE AKTIVAN I MOŽETE PRODUŽITI PISANJEM VAŠIH POSTOVA.
AKO BUDETE NAIŠLI NA NEKI NEPOZNATI PROBLEM SLOBODNO JAVITESE ADMINISTRATORU ILI MODERATORIMA OVOG FORUMA.
POZDRAV OD ADMINISTRATORA.
Korisnikov avatar
admin
Site Admin
 
Postovi: 727
Pridružio se: 29 Sep 2009, 03:56

Re: U VEZI NOVOG FORUMA

Postod admin » 27 Okt 2009, 20:30

POČITUVANI ČLENOVI,
SAKAM DA VE INFORMIRAM DEKA NA FORUMOV E OBEZBEDENO POSTAVUVANJE NA FOTOGRAFII NA NAJ LESEN I EDNOSTAVEN NAČIN.
POGLEDNETE NAJDOLE LEVO ISPOD CEKOJ OTVOREN PROZOR ZA PIŠUVANJE STOI NATPIS "Dodaj sliku u poruku , SO SAMOTO KLIKNUVANJE VRZ NATPISOT VI SE OTVARA OPCIJA DA JA PREVZEMETE SLIKATA OD VAŠIOT FAJL.
PRED DA JA PREVZEMETE SLIKATA TREBA DA STAVITE TOČKA VO EDNO OD KRUGČINJATA I OTKAKO KE KLIKNETE NA UPLOAD IT AUTOMATSKI SLIKATA KE BIDE SMESTENA VO PROZORECOT.
VO KOLKU SAKATE DA POSTAVITE POVEKE SLIKI VO HORIZONTALEN RED KE MORATE POSLE SEKOJA SLIKA DA KLIKNETE NA SPEJS (GOLEMATA DIRKA NA TASTETURATA) ILI AKO SAKATE PO VERTIKALA TOGAŠ KE KLIKNUVATE NA ENTER
POZDRAV OD ADMINISTRATOROT


POŠTOVANI ČLANOVI,
OVOM PRILIKOM HTEO BI VAS OBAVESTITI DA VAM JE OMOGUČEN NAJLAKŠI I NAJEDNOSTAVAN NAČIN POSTAVLJANJA FOTOGRAFIJE NA FORUMU.
SVAKI PUT KADA VAM SE OTVORI PROZOR ZA PISANJE, VIDEČETE DOLE NA LEVOJ STRANI ISPOD PROZORA PIŠE Dodaj sliku u poruku, TO AKTIVIRAKTE KLIKOM I OMOGUČIČE VAM SE OPCIJA KAKO DA PREDUZMETE SLIKU IZ VAŠEG FAJLA.
PRIJE NEGO PREBACITE SLIKU NA FORUM POSTAVITE TAČKICI U JEDAN OD ONIH DVA KRUGA A NAKON TOGA KLIKNITE NA UPLOAD IT I AUTOMATSKI SLIKA BIČE PREBAČENA NA FORUM.
AKO ŽELITE DA POSTAVITE VIŠE FOTOGRAFIJA U HORIZONTALNI RED ONDA NAKON SVAKE PREBAČENE FOTOGRAFIJE KLIKNITE NA SPEJS(VELIKA DIRKA NA TASTETURI) ILI AKO ŽELITE POSTAVLJATI SLIKE PO VERTIKALI ONDA KLIKNITE NA ENTER.

POZDRAV OD ADMINISTRATORA
Korisnikov avatar
admin
Site Admin
 
Postovi: 727
Pridružio se: 29 Sep 2009, 03:56

Re: U VEZI NOVOG FORUMA

Postod admin » 06 Nov 2009, 01:42

U ZADNJE VREME PRIMETIO SE NESTANAK ODREĐENIH FOTOGRAFIJA KOJE SU POSTAVLJENE UZ POMOČ PROGRAMA IMAJR.COM ODNOSNO OVAJ PROGRAM PRESTAO JE BITI NA PESPLATNOJ USLUZI.
KAKO UBUDUČE NE BI DOLAZILO DO OVAKVIH PROBLEMA, MOLIMO VAS DA SLIKE POSTAVLJATE POMOČU MATIČNOG PROGRAMA OVE WEB STRANICE.
POGLEDAJTE DOLE LEVO ISPOD OVOG PROZORA I KLIKNITE NA NATPIS Dodaj sliku i poruku PA NASTAVITE DA POSTUPATE ODNOSNO DA POSTAVLJATE FOTOGRAFIJE KOJE ČE TRAJNO OSTATI NA FORUMU.
POZDRAV OD ADMINISTRATORA.
Korisnikov avatar
admin
Site Admin
 
Postovi: 727
Pridružio se: 29 Sep 2009, 03:56


Povratak na IZVESTUVANJE.................................OBAVEŠTENJE

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

cron